Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DV4129-700

Nike ZoomX Vaporfly Next% 3 Joggesko Herre Volt/Blå

kr 3299
Nike Vaporfly 3 gir deg fart på konkurransedagen for å erobre enhver distanse. Den er laget for konk...

NB! Kun ett par pr. kunde. (Vi kanseller ordre hvis samme person kjøper flere enn ett par) NB! Rabattkoder kan ikke benyttes på dette produktet.

Farge

Nike ZoomX Vaporfly Next% 3 Joggesko Herre Volt/Blå
Nike ZoomX Vaporfly Next% 3 Joggesko Herre Blå/Gul
Nike ZoomX Vaporfly Next% 3 Joggesko Herre Lys Blå/Grønn
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Vaporfly 3 gir deg fart på konkurransedagen for å erobre enhver distanse. Den er laget for konkurranseløperne og fartsdemonene som lever for spenningen i jakten. Lederen av superskoene har blitt fornyet med en finjustert motor under for å hjelpe deg med å jakte på en ny personlig rekord – enten du skal løpe 10 km eller en maraton. Denne allsidige arbeidshesten for løping på veien er for dem som ser på fart som en inngangsport til flere kilometer og tilsynelatende uoppnåelige høyder, og er for alt fra eliteløpere til konkurransenybegynnere.
En plate i karbonfiber i hele skoens lengde gir en sterk følelse og driver deg fremover. Nike ZoomX, det mest responsive skummaterialet vårt, har blitt enda litt bedre. Fra hæl til tå gir den enda mer energiutnyttelse enn før, noe som gir deg en spenstig følelse. Ser du hvordan mellomsålen buler ut ved hælen? Nike designet den slik for å redusere vekten på innsiden av foten for å gi deg en mer stabil løpetur. Spesialvalgt Flyknit-garn og spesialutviklede soner i forfoten tar Vaporfly til et nytt nivå når det gjelder ytelse. God pusteevne rundt tærne kombinert med mykt, men støttende garn gjør at Vaporfly får den mest tilpassede overdelen hittil. Resultatet er en mykere og mer avkjølende sko som former seg etter foten. Hva er nytt med Vaporfly 3? En oppdatert tynn yttersåle i gummi bruker mindre materiale uten å ofre slitestyrke, noe som bidrar til å redusere yttersålens vekt og tykkelse. Dette gir ekstra millimeter med ZoomX-skum under foten og en jevnere overgang i steget. Lett polstring på pløsen reduserer trykket fra lissene på oversiden av foten. Et nytt vaffelmønsteryttersåle med perforeringer gir lavere vekt og et godt grep på flere typer underlag i ulike værforhold. Forskjøvet hælsøm bidrar til å redusere friksjon i hælområdet. Bredere tåparti for en mer romslig passform. Innvendig skumpute i hælen gir ekstra demping. Dropp: 8 mm. Vekt: 185 gram.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.