Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DZ4779-304 E2

Nike ZoomX Vaporfly Next% 2 Joggesko Grønn

kr 3050
Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2 bygger videre på en modell som er elsket av konkurranseløpere overalt, m...

NB! Rabattkoder kan ikke benyttes på dette produktet.

Farge

Nike ZoomX Vaporfly Next% 2 Joggesko Grønn
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2 bygger videre på en modell som er elsket av konkurranseløpere overalt, med en nydesignet overdel som har som mål å forbedre komfort og pusteevne. Denne versjonen fortsetter å gi deg responsiv demping og sikker støtte på vei mot nye personlige mål, enten du skal løpe 10 kilometer eller et maraton.
Konkurranseskoene fortsetter hurtighetsevolusjonen på jakt etter nye mål og rekorder. I påvente av et av de største løpene, feirer vi 20-årsjubileet til Nike Mayfly, en populær ultralett konkurransesko. Den moderne grafikken er en hyllest til den originale Mayfly, mens tøffe konkurransefarger og Ekiden-inspirerte detaljer hyller sporten du elsker. Nike ZoomX-skum gir Nike Runnings beste energiutnyttelse til nå. I tillegg gir en karbonfibersåle i full lengde en responsiv følelse som bidrar til å holde deg i bevegelse under løpeturen. Den redesignede overdelen har nettingmateriale i områder der du trenger pusteevne, noe som gir et mykere, svalere design som former seg etter foten din. Lissene går gjennom lette sidestøtter som eliminerer behovet for et fotbuebånd. Dette bidrar til å redusere skoens totalvekt. Forsterkninger langs forfoten gir ekstra slitestyrke og sikker komfort. Den innvendige skumputen ved hælen gir ekstra demping. Lett polstring på pløsen reduserer trykket fra lissene på oversiden av foten. Et bredere tåparti gir en mer romslig passform. Fleksible riller på sålen gir godt grep på flere typer underlag i en rekke værforhold. Reflekterende detaljer.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.