Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CI9923-005 A2
-20 %

Nike Air Zoom Tempo Next% Flyknit Joggesko Herre Sort

kr 1960
kr 2450
Nike Air Zoom Tempo Next% kombinerer slitestyrke med et design som gir deg en ekstra dytt mot en ny ...

Farge

Nike Air Zoom Tempo Next% Flyknit Joggesko Herre Sort
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Air Zoom Tempo Next% kombinerer slitestyrke med et design som gir deg en ekstra dytt mot en ny personlig rekord. Resultatet er en sko som er konstruert som en konkurransesko, men laget for den daglige treningsøkten din.
Nike Air Zoom Tempo Next% kombinerer slitestyrke med et design som gir deg en ekstra dytt mot en ny personlig rekord. Resultatet er en sko som er konstruert som en konkurransesko, men laget for den daglige treningsøkten din. Nike ZoomX-skum i fotsengen gir energiutnyttelse når du beveger deg fremover. En synlig Zoom Air-enhet gir responsiv demping, slik at du får en ekstra fjærende følelse ved hvert steg. Nike React-teknologien i hælen er lett og slitesterk. Den gir sikker demping under foten ved hvert steg. Yttersålen i gummi er utformet etter data fra hundrevis av løpere. Denne informasjonen har bidratt til å plassere grepet der foten trenger det mest, for godt grep på flere underlag. Den raske stilen kommer til liv med en overdel i gjennomsiktig Flyknit med høy fasthet og syntetisk materiale. Den sikre følelsen støtter foten din ved hvert steg. Polstrede hælputer gir ekstra komfort. Asymmetriske lisser holder foten trygt på plass. Enkel å ta på og av, takket være hempen på hælen.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.