Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: WTTRXLD

New Balance Fuel Cell Super Comp Trail Joggesko Dame Rød

kr 2500
For stiløpere som har behov for fart, har New Balance FuelCell SuperComp Trail Energy Arc karbonplat...

Farge

New Balance Fuel Cell Super Comp Trail Joggesko Dame Rød
New Balance Fuel Cell Super Comp Trail Joggesko Dame Volt/Blå
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
For stiløpere som har behov for fart, har New Balance FuelCell SuperComp Trail Energy Arc karbonplate, et teknologisystem som bidrar til å maksimere energiutbyttet. Skoens lette og sikre overdel har et slankt design for en pustende følelse, mens Vibram® Lightbase og Megagrip yttersåleteknologier gir imponerende grep, trekkraft og holdbarhet på vått og tørt terreng. FuelCell-mellomsålen gir en fremdriftsfølelse og demping under føttene.
FuelCell mellomsåleskum med ca. 3 % biobasert innhold gir en fremdriftsfølelse som hjelper deg med å drive videre. Biobasert innhold er laget av fornybare ressurser for å redusere karbonfotavtrykket vårt. Lett og slitesterk overdel i syntetisk og mesh. Vibram® Lightbase er designet for å redusere total sålevekt og tykkelse samtidig som grep, trekkraft og holdbarhet opprettholdes. Vibram® Megagrip gir grep på både tørt og vått terreng. Energy Arc parer avansert karbonfiberplategeometri med strategisk formede og plasserte mellomsålehull, designet for å øke lagret energi for å levere en høy mengde total energi returnert. Justerbar snøring for en tilpasset passform. Dropp: 10 mm. Vekt: 214 gram.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.