Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1203771B

Brooks Hyperion Max Joggesko Dame Hvit/Flerfarget

kr 2000
Vil du maksimere racingpotensialet ditt? Tren i Brooks Hyperion Max. Denne responsive skoen tilbyr r...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Vil du maksimere racingpotensialet ditt? Tren i Brooks Hyperion Max. Denne responsive skoen tilbyr raske overganger fra hæl til tå, mens massevis av ultralett demping hjelper til med å absorbere støt, slik at du er klar for en ny hard økt tidligere.
Lette og responsive sko designet for å hjelpe deg med å jage din neste PR eller føle deg litt raskere. Overdelen er laget av stretch vevd materiale. Den lette og veldig tynne overdelen holder ikke på vann, og holder seg dermed ekstremt lett under hele løpeturen. 3D Fit Print-strukturen gir en tettsittende passform uten å bli for stiv. Mellomsålen er konfigurert med nitrogeninfundert, lett DNA FLASH-demping som returnerer energi og tilpasser seg steget ditt. Rapid Roll-teknologi - den unike buingen av hælen og tåen - driver deg fremover for uanstrengte raske overganger. Betydelig mellomsåleskum hjelper til med å absorbere belastningen på de tøffeste treningsøktene dine - slik at du kan ta en ny hard treningsøkt tidligere. Dropp: 8 mm. Vekt: 190 gram.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.