Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1000461D

Brooks Hyperion Elite 4 Joggesko Grå/Oransje

kr 3000
Er du klar til å finne ditt raskeste jeg noensinne? Brooks Hyperion Elite 4 road-racing-sko er desig...

Farge

Brooks Hyperion Elite 4 Joggesko Grå/Oransje
Brooks Hyperion Elite 4 Joggesko Rosa/Turkis
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Er du klar til å finne ditt raskeste jeg noensinne? Brooks Hyperion Elite 4 road-racing-sko er designet for å hjelpe deg å jage PR-er i avstander fra 5k til maraton. Ny, lettere demping er lagdelt høyt for å absorbere støt, mens karbonfiberfremdriftsplaten hjelper deg med å drive deg fremover. En ny overdel gir pusteevne og en tettsittende passform. Kombinert fungerer disse elementene sammen for å levere en jevn, ultralett tur som tar deg fra start til slutt på rekordtid.
Lette og responsive sko designet for å hjelpe deg med å jage din neste PR eller føle deg litt raskere. Vår oppdaterte nitrogeninfunderte DNA FLASH v2-demping har en ny formulering som er lettere enn før samtidig som den forblir holdbar. Forbedret reaksjonsevne oppmuntrer til rask omsetning, mens de finjusterte lagene med demping effektivt absorberer støt, og hjelper deg å føle deg frisk selv sent i løpet. SpeedVault Race+ Plate i karbonkompositt i full lengde hjelper deg med å drive deg fremover, og muliggjør effektive skritt slik at energien du bruker omsettes til fart over løpsbanen. Designet for å levere distraksjonsfri komfort på løpsdagen, den oppdaterte overdelen gir pusteevne og en tettsittende, sikker passform. Dropp: 8 mm. Vekt: 221 gram.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.