Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1011B609-403

Asics Noosa Tri 15 Joggesko Herre Blå/Flerfarget

kr 1600
ASICS NOOSA TRI 15-løpeskoen er komfortabel og ideell for en behagelig løpeopplevelse. Den er lett, ...
Størrelsesguide

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
ASICS NOOSA TRI 15-løpeskoen er komfortabel og ideell for en behagelig løpeopplevelse. Den er lett, slik at du ikke trenger å inngå kompromisser med hastigheten under treningen eller en triatlon.Skoens FLYTEFOAM-teknologi er lett og gir nok komfort uten at det tynger deg. Det komfortable overdeldesignet gjør den lettere å ta på og av under de forskjellige stadiene av et triatlon. Forbedret tåløft betyr høyere oppoverkurve ved fronten av skoen, noe som bidrar til å drive deg fremover og øke farten din når du løper.
Hva er det som gjør NOOSA TRI 15-løpeskoen rask og komfortabel? Lett FLYTEFOAM-teknologi gir ekstra komfort uten at det tynger deg. Økt tåløft øker farten din når du løper. Hva mer er det som gjør at NOOSA TRI 15-skoen er et godt valg? Skoen er designet for fart og komfort – vi har testet den i timevis ved instituttet for sportsvitenskap (ISS) i Japan. NOOSA TRI 15-løpeskoen har flere egenskaper som støtter deg når du løper. Du finner disse under «Teknologi og egenskaper» under. AHAR-yttersålegummi - Øker yttersålens holdbarhet. Komfortabelt overdelsdesign - Gjør det lettere å ta skoen av og på – takket være trekkfliken på hælen. Konstruert nettingoverdel - Øker pusteevnen for å holde føttene avkjølt. Vekt: 221 gram. Dropp: 5 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.