Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1013A116-401 A2

Asics MetaSpeed Edge+ Joggesko Grønn/Grå

kr 2600
METASPEED™ EDGE+ racingsko er designet for løpere som ønsker å starte raskt og fullføre raskere. Løp...

NB! Kun ett par pr. kunde. (Vi kanseller ordre hvis samme person kjøper flere enn ett par) NB! Rabattkoder kan ikke benyttes på dette produktet.

Farge

Asics MetaSpeed Edge+ Joggesko Grønn/Grå
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
METASPEED™ EDGE+ racingsko er designet for løpere som ønsker å starte raskt og fullføre raskere. Løpere som har på seg disse skoene vil kunne ta lengre skritt samtidig som de sparer energi med hvert steg. Takket være et energisk mellomsåleskum og en drivende karbonplate, vil løpere som bruker disse skoene kunne spare mer energi samtidig som de opprettholder tempoet på de senere stadiene av løpet.
Jacquard mesh-overdel forbedrer pusteevnen. FF BLAST™ TURBO-demping forbedrer kompresjonen og skaper en responsiv følelse under føttene. Buet såledesign hjelper løpere med å spare mer energi i hvert trinn. Karbonplate styrer foten gjennom hele steget og driver foten fremover. ASICSGRIP™ yttersåle-gummi forbedrer holdbarhet og grep. Minst 20 % av overdelens materiale er laget av resirkulert polyester. Sockliner er produsert med løsningsfargingsprosessen som reduserer vannforbruket med ca. 33 % og karbonutslipp med ca. 45 % sammenlignet med konvensjonell fargeteknologi. For løperen med høy stegfrekvens. Den store konstruksjonsmessige forskjellen mellom Edge+ og Sky+ er mellomsålens utforming og oppbygging og karbonplatens plassering i mellomsålen. Løpere som øker stegfrekvensen når de øker løpshastigheten vil nødvendigvis ikke samtidig ha nok kraft i frasparket til å komprimere den samme skummengden for å oppnå energiretur. Derfor er karbonplaten i Edge+ lagt lavere (nærmere underlaget/bakken) slik at den skal stabilisere og hjelpe til med et mer effektivt fraspark. Vekt: 210 gram. Dropp: 8 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.