Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1012B652-100

Asics Magic Speed 3 Joggesko Dame Hvit/Oransje

kr 1900
Hvorfor ASICS MAGIC SPEED 3? Skoen er anbefalt for både trening, racing og tempoløp. MAGIC SPEED™ 3-...

Farge

Asics Magic Speed 3 Joggesko Dame Hvit/Oransje
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Hvorfor ASICS MAGIC SPEED 3? Skoen er anbefalt for både trening, racing og tempoløp. MAGIC SPEED™ 3-skoens karbonplate i full lengde og oppdatert demping bidrar til å skape en raskere og mer drivende opplevelse.
Sikkert mellomfothold - Designet for raske løp, en lett MOTION WRAP™-overdel i mesh sikrer mellomfoten perfekt på skoens plattform. Forward propulsion - Plassert mellom mellomsålelagene, hjelper en karbonplate i full lengde å gi en mer fremdriftsopplevelse ved tå-off. Lett, energisk demping - Begge lagene i mellomsålen er nå laget av lett FF BLAST™ PLUS-demping for en mer forbedret retur og en enda mer energisk tur. Forbedret trekkraft - En ASICSGRIP™-yttersåle bidrar til å gi ekstra grep og trekkraft for eksepsjonell ytelse fra start til slutt, regn eller solskinn. Vekt: 186 gram. Dropp: 7 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.