Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 979119-0561 F3

Xtep 160X 2.0 Joggesko Herre Rosa

kr 2300
Xtep 160X 2.0 er en veldig allsidig og slitesterk karbonsko som egner seg for alt fra trening til ko...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Xtep 160X 2.0 er en veldig allsidig og slitesterk karbonsko som egner seg for alt fra trening til konkurranser på alle distanser. Dette er virkelig blitt en responsiv og slitesterk sko av høy kvalitet.
Elastisk mellomsåle gir en utrolig energiavkastning. Skoen passer like godt på de rolige som de raske treningsøktene, og ikke minst under konkurranseløp, helt opp til maraton. Slitesterkt meshfor med MONO materialer, sikrer både pusteevne og letthet. Basert på grunnlaget for 160X, brukte 160X 2.0 en fullengde karbonplate og oppgraderte sportsopplevelsen. Dynamic Foam tatt i bruk Spenstig nylonskum og stabil tilbakeslag, spensten er over 75 %. Slitasjemotstandseffekten er 4,5 ganger bedre enn vanlig gummi, den sklisikre effekten øker 35%. Yttersålen er meget motstandsdyktig på glatt underlag og ikke minst svært slitesterk, som gjør at den egner seg godt på underlag som asfalt, grus, mølle, mm. Leveres med ekstra såle og skolisser. Dropp: 8 mm. Vekt: 214 gram.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer