Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: L41553900 D2

Salomon Ultra Glide Joggesko Dame Blå

kr 1550
Når løypemålene dine tar deg langt, trenger du en sko som holder deg komfortabel hele dagen uten å t...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Når løypemålene dine tar deg langt, trenger du en sko som holder deg komfortabel hele dagen uten å tyngre deg. Derfor pakket vi så mye grep, passform og lett komfort i den nye ULTRA GLIDE som mulig. Sammen er du klar til å gli gjennom enhver langdistanseutfordring.
Contagrip® MA er bygget for et bredt utvalg av overflater. Det balanserer både geometrien og gummiblandingen for å gi tillit på våte, tørre, harde eller løse overflater, og gir langvarig holdbarhet. Lett, responsivt skum laget ved å kombinere EVA og Olefin [OBC] for å levere langvarig pute og hoppende energiretur. En førsteklasses ytelsesplattform som leverer polstret komfort over lange avstander og glatte overganger takket være den sammenhengende effekten av Energy Surge-skum, Reverse Camber og høy bunkehøyde. Inspirert av Salomons skiarv, hjelper denne buede mellomsålegeometrien deg til å føle at du svever over bakken. En intern passformhylse designet for å klemme foten på akkurat de rette stedene og gi en presis passform. SensiFit ™ holder foten fra mellomsålen til snøresystemet, og gir en sikker, tettsittende og praktisk talt tilpasset passform rundt foten. Minimalistisk og sterk blonder for stramming med ett trekk. Enkel på, lett av. Drop: 6 mm

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer