Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: L47302000 B2

Salomon Speedcross 6 GORE-TEX Joggesko Herre Blå/Grå

kr 1900
Salomon Speedcross 6 er en populær terrengløpesko med optimalt grep og komfortabel, presis passform....

Farge

Salomon Speedcross 6 GORE-TEX Joggesko Herre Blå/Grå
Salomon Speedcross 6 Gore-Tex Joggesko Sort/Blå
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Salomon Speedcross 6 er en populær terrengløpesko med optimalt grep og komfortabel, presis passform. Vanntett og pustende Gore-Tex membran og Quicklace-snøring.
Speedcross 6 GTX er den nyeste versjonen av den populære terrengløpeskoen. Denne versjonen er enda lettere i vekt og kommer med en ny oppdatert yttersåle med enda bedre grep og egenskaper i terrenget. Terrengløpeskoen kommer med en vanntett og pustende Gore-Tex konstruksjon som forbedrer komforten og holder føttene dine tørre selv under røffe, gjørmete forhold. Skoen har en ny oppdatert Mud Contagrip® yttersåle som gir deg enda bedre grep på våte underlag og sørger for at gjørmen løsner hurtigere fra sålen. Sensifit™konstruksjonen gir en tettsittende og komfortabel passform. Du kan enkelt og raskt justere passformen med Quicklace snøresystem. Denne legendariske skoen gjør deg klar for løping på både mykt, gjørmete og ulendt terreng. Vekt: 328 gram. Dropp: 10 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.