Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: L47385300 B3
-37 %

Salomon Pulsar Trail Pro 2 Joggesko Dame Grå/Rosa

kr 1200
kr 1900
Salomon Pulsar Trail Pro 2 er en svært lett og rask terrengløpesko med optimal demping og respons. Y...

Farge

Salomon Pulsar Trail Pro 2 Joggesko Dame Grå/Rosa
Salomon Pulsar Trail Pro 2 Joggesko Dame Beige/Gul
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Salomon Pulsar Trail Pro 2 er en svært lett og rask terrengløpesko med optimal demping og respons. Yttersålen gir deg sikkert grep på variert terreng. Kommer med Quicklace hurtigsnøring.
Bygget for maksimalt grep på løse, myke, robuste og ujevne overflater, bruker Mud Contagrip® dype, skarpe spor. Energy Blade er en lett TPU-plate innebygd i mellomsålen. Den felles innsatsen av blad, mellomsåleskum og sålegeometri aktiverer fremdrift og sikrer stabilitet på stier. Denne patenterte teknologioverdelen er innvevd med aramidfiber som gir en komfortabel og effektiv fotkartleggingsstøtte. Profeel Film hjelper til med å filtrere ut steiner og skarpe overflater, for mer komfort og stabilitet. Tett mesh som forhindrer at rusk blir fanget mellom foten og fotsengen. Stingfri øvre konstruksjon gir en jevn, strømpeaktig passform og følelse. Designet for å holde rusk unna skoene dine samt gi ekstra beskyttelse mot elementene. En enkel, men effektiv EVA sockliner som gir god demping og komfort umiddelbart. Minimalistisk og sterk snøre for en-trekks stramming. Lett på, lett av. Vekt: 225 gram. Drop: 6 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.