Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 377758-17

Puma ForeverRun Nitro Joggesko Dame Oransje

kr 1800
Puma ForeverRUN NITRO begynner en ny æra av støtte og veiledning for alle løpere, og gir mykheten ti...

Farge

Puma ForeverRun Nitro Joggesko Dame Oransje
Puma ForeverRun Nitro Joggesko Dame Sort/Hvit
Puma ForeverRun Nitro Joggesko Dame Blå/Rosa
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Puma ForeverRUN NITRO begynner en ny æra av støtte og veiledning for alle løpere, og gir mykheten til en full NITRO-mellomsåle uten at det går på bekostning av stabiliteten. Den har en nyutviklet NITRO-mellomsåle med to forskjellige tettheter – en mykere kjerne med en fastere kant – og en asymmetrisk hælteller for å holde foten på plass gjennom hvert skritt. Temaet fortsetter også på yttersålen, takket være et bredere medialt gummisegment som stabiliserer pronasjon på sent stadium. Kort sagt, det er den perfekte blandingen av støtte og demping.
NITRO: Avansert nitrogeninjisert skum designet for å gi overlegen respons og demping i en lett pakke. PWRTAPE: Målrettet øvre forsterkning for støtte og holdbarhet. RUNGUIDE: Fast tetthetsføringsskinne designet for å holde foten på linje og sentrert gjennom hvert skritt. PUMAGRIP: Slitesterk gummiblanding designet for grep på hele overflaten. Konstruert overdel i mesh. Asymmetrisk hælteller. Utvidet yttersåle i gummi. Dropp: 10 mm. Vekt: 224 gram.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.