Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CU4111-401 D3

Nike ZoomX Vaporfly Next% 2 Joggesko Herre Blå/Sort

kr 2800
Konkurranseskoen fortsetter hurtighetsevolusjonen slik at du kan jakte nye mål og rekorder. Den rede...

NB! Rabattkoder kan ikke benyttes på dette produktet.

Farge

Nike ZoomX Vaporfly Next% 2 Joggesko Herre Blå/Sort
Nike ZoomX Vaporfly Next% 2 Joggesko Grønn
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Konkurranseskoen fortsetter hurtighetsevolusjonen slik at du kan jakte nye mål og rekorder. Den redesignede overdelen gir bedre komfort og pusteevne. Denne modellen, i likhet med tidligere versjoner, gir responsiv demping og sikker støtte for å hjelpe deg med å nå en ny personlig rekord – enten du skal løpe 10 km eller maraton.
Nike ZoomX-skum gir Nike Runnings beste energiutnyttelse til nå. En karbonfibersåle i full lengde gir en responsiv følelse som holder deg i bevegelse mot målet ditt. Den redesignede overdelen har nettingmateriale i områder der du trenger pusteevne. Resultatet er en mykere og mer avkjølende sko som former seg etter foten. Forsterkninger langs forfoten gir ekstra slitestyrke og sikker komfort. En innvendig skumpute i hælen gir ekstra demping. Lett polstring på pløsen reduserer trykket fra lissene på oversiden av foten. Lissene går gjennom lette sidestøtter som eliminerer behovet for et fotbuebånd. Dette bidrar til å redusere skoens vekt. Et bredere tåparti gir en mer romslig passform. Fleksible riller på sålen gir godt grep på flere typer underlag i en rekke værforhold.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.