Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DX1978-102

Nike ZoomX Ultrafly Trail Joggesko Herre Grønn/Hvit

kr 3149
Manifester din indre fjellgeit når stien foran deg er glatt og usikker. Nike ZoomX Ultrafly Trail er...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Manifester din indre fjellgeit når stien foran deg er glatt og usikker. Nike ZoomX Ultrafly Trail er Nikes splitter nye konkurransesko for terreng, og kombinerer de beste fartskomponentene fra løpeverdenen med det du trenger for å komme først over målstreken. Skoen tilbyr topp ytelse, elegant hurtighet og utholdenhet for dem som ønsker å bestige naturens lekeplass.
For første gang i Nike Trail Running har vi implementert en Flyplate av karbonfiber plassert mellom ZoomX-skum og en strikket mellomsåle innpakket i stoff, for å gi deg fremdriftsenergi og en fjærende følelse. Den hjelper deg å holde deg fresh, slik at du kan fortsette å tøye fartsgrensene, enten du løper 2 eller 20 kilometer. Vibram-yttersålen er smalere og lettere enn en tradisjonell yttersåle. Den har klebrig gummi kombinert med vinkelformet friksjonsmønster for å gi grep i både oppoverbakker og nedoverbakker, selv når det er vått ute. En flat bunn og minimale kryssmeier gir deg optimal stabilitet i terrenget, mens hæl-til-tå-meien gir jevne overganger. Spesialutviklede soner med støtte i mellomfoten gir deg en sikker, men likevel lett, følelse mens du snor deg gjennom løypa i et raskt tempo. Materialet som omslutter mellomsålen, bidrar til å beskytte skummaterialet mot terrengets påkjenninger. Solide, slitesterke materialer gir god holdbarhet. Vaporweave-netting på overdelen puster godt. Mellomsåle i skum gir demping. Vekt: 300 gram (herrestørrelse 43). Dropp: 8.5 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.