Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DJ6566-700

Nike ZoomX Streakfly Joggesko Volt/Blå

kr 1999
Nike ZoomX Streakfly, er Nike sin letteste konkurransesko som gir deg den hurtigheten du trenger for...

Farge

Nike ZoomX Streakfly Joggesko Volt/Blå
Nike ZoomX Streakfly Joggesko Herre Hvit/Grønn
Nike ZoomX Streakfly Joggesko Grå/Blå
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike ZoomX Streakfly, er Nike sin letteste konkurransesko som gir deg den hurtigheten du trenger for å slå konkurrentene, enten løpet er på én, fem eller ti kilometer. Den har en lav profil med strømlinjeformede detaljer og føles som om den forsvinner på foten, slik at du får bedre kontakt med bakken mens du løper mot en ny personlig rekord.
En ZoomX-mellomsåle i full lengde gir den ultimate lette responsen. Skumstabelhøydene er lavere enn Vaporfly, noe som sparer vekt og gir deg en mer aggressiv følelse. Det resulterer i en sko som er så lett at den forsvinner på foten din, samtidig som den gir deg responsiv beskyttelse av ZoomX -skum, og hjelper deg med å nå ditt raskeste tempo gjennom svinger og akselerasjoner i alle løp. En ultratynn strikket overdel er lett i vekt, samtidig som den gir den støtten du trenger for racing. Ekstra forsterkning i forfoten holder deg trygg. Det oppdaterte, slanke snøresystemet er forskjøvet i siden med en hakket tunge for å lette trykket på toppen av foten. Løperinformert data ble brukt til å lage yttersålen. Den bruker denne informasjonen til å plassere trekkraft der du trenger den mest, med et mønster som kobles til fortauet basert på hvordan foten din treffer bakken. Resultatet er solid grep fra fotkontakt til tå-off, og hjelper deg med å holde deg foran konkurransen. En delvis integrert tunge gir en sikker passform. Drop: 6 mm. Vekt: 170 gram.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.