Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CT2228-103 F3
-30 %

Nike ZoomX Invincible Run Flyknit Joggesko Herre Sort/Grå

kr 1435
kr 2050
Nike ZoomX Invincible Run Flyknit hjelper deg gjennom de lange løpeturene. Det lette og responsive ...

Farge

Nike ZoomX Invincible Run Flyknit Joggesko Herre Sort/Grå
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike ZoomX Invincible Run Flyknit hjelper deg gjennom de lange løpeturene. Det lette og responsive skummaterialet føles supermykt og bidrar med energi for hvert steg. Strikket overdel som er pustende og støttende. Denne modellen er en av Nikes mest testende sko.
Nike ZoomX-skummet er responsivt og lett, noe som gir sprett i hvert steg. Skummet er formet for å gi støtte til de tre fasene av løperens steg. Det gir fleksibilitet når foten løftes opp fra bakken, en smidig følelse når foten beveger seg fremover, og demping ved kontakt med underlaget. De høyere plasserte skumdelene gir en enda mykere følelse. Den brede, ekstra store fasongen på forfoten gir en mer stabil løpetur. Den utviklede Flyknit-overdelen har soner med pusteevne der du trenger det mest på foten. Den er sterk og slitesterk, og holder foten på plass for hver kilometer. Yttersålen med vaffelmønster ble laget med løperdata for å gi grep der du trenger det. Denne informasjonen bidro også til designet og stilen på skoens sidevegger. Det ble gjennomført en studie på løpeskader hvor 226 menn og kvinner deltok på et 12-ukers løpetreningsprogram, og resultatet ble at løpere med ZoomX Invincible Run fikk 52% færre skader. Vekt: 314 gram Drop: 9mm

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer