Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DR2660-201 D1

Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 Joggesko Dame Lys Oransje

kr 2200
Nike ZoomX Invincible 3 har maksimal demping for å gi støtte for hver kilometer, og gir deg det best...

Farge

Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 Joggesko Dame Lys Oransje
Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 Joggesko Dame Burgunder/Rosa
Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 Joggesko Dame Sort/Gul
Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 Joggesko Dame Sort/Hvit
Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 Joggesko Dame Hvit/Rosa
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike ZoomX Invincible 3 har maksimal demping for å gi støtte for hver kilometer, og gir deg det beste vi kan tilby av komfort under foten for å hjelpe deg med å holde deg på bena i dag, i morgen og fremover. Skoen er fjærende og spenstig, slik at du kan løpe i terrenget du foretrekker og komme tilbake til neste løpetur med nye krefter.
Hva er nytt med Invincible 3? Vi gjorde hælklemmen mindre enn på forrige utgave og ga den en mer presis plassering. En bredere mellomsåle gir stabilitet. Skumstablene er høyere enn de var i den forrige modellen, noe som hever nivået på demping og komfort i et mer elegant design. Jo mer støtte skoen har, desto mer stabilitet kan den gi. Med en kombinasjon av tilpasset støtte og nøyaktig plassert demping kan du føle deg sikker når du går. Invincible 3 har teknologi med mye støtte og nøyaktig plassert demping og stabilitet. Den er også designet for å beskytte foten mot effektene av pronasjon. Jo mer demping du har under foten, desto mykere og mer komfortabel blir opplevelsen å løpe. Demping bidrar til å dempe støt når føttene treffer bakken. Med Nike ZoomX-demping som er formet som en meie med høyere skum, gir skoen optimal demping ved kontakt med bakken og en enda mykere følelse under foten. Jo mer responsiv skoen er, desto mer energi får du utnyttet med hvert steg. Enten du vil løpe litt fortere eller med litt mindre innsats, gjør responsive sko det lettere å få mer ut av løpeturen. Nike ZoomX-skummet er svært responsivt og lett, noe som gir deg spenst og rask respons i hvert steg. Den utviklede Flyknit-overdelen har soner med pusteevne der du trenger det mest på foten. Den er sterk og slitesterk, slik at du holder foten på plass for hvert steg. Vekt: 258 gram. Dropp: 9 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.