Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DH5425-102 A4
-29 %

Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 2 Joggesko Herre Hvit

kr 1500
kr 2100
Fortsett å presse løpene dine til grensen. Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 2 holder deg i gang med...

Farge

Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 2 Joggesko Herre Hvit
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Fortsett å presse løpene dine til grensen. Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 2 holder deg i gang med den samme supermyke følelsen som lar deg føle potensialet når foten din treffer fortauet. Vi skapte skoen med mye fjærende lydhørhet og vårt høyeste støttenivå for at du skal føle deg trygg og konkurransedyktig. Det er en av våre mest testede sko, fremdeles designet for å holde deg på veien og vekk fra sidelinjen.
3 Flyknit -komponenter ble plassert i forskjellige områder av skoen. På tungen har sømløs konstruksjon skapt myk polstring og en justerbar passform. Vampen er myk, med en veldig sikker passform. Og til slutt er hælen bygget med et klipp for inneslutning og demping. Resultatet er en overdel som holder foten din behagelig og stabil mens du dunker på fortauet. Høyere skumhøyder gir en enda mykere følelse. En bred, overdrevet form på forfoten gir en mer stabil tur. Nike ZoomX -skum er responsivt og lett, og gir deg sprett med hvert trinn. Formet som en rocker, gir skummet støtte for de tre fasene i et løperes skritt. Det gir fleksibilitet når foten stiger fra bakken, en jevn tur når foten beveger seg fremover og demper ved bakkekontakt. En vaffel yttersåle ble laget ved hjelp av løperinformerte data for trekkraft der du trenger det. Denne informasjonen hjalp også med å veilede utformingen og utseendet på skoens sidevegger.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.