Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DM8974-101 D2

Nike Zoom Fly 5 Joggesko Dame Hvit/Turkis

kr 1999
Utjevn forskjellene mellom treningsturen i helgen og konkurransedagen med et slitesterkt design som ...

Farge

Nike Zoom Fly 5 Joggesko Dame Hvit/Turkis
Nike Zoom Fly 5 Joggesko Dame Turkis/Grønn
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Utjevn forskjellene mellom treningsturen i helgen og konkurransedagen med et slitesterkt design som ikke bare presterer under favorittløpet ditt, men også i dagene og månedene etter bragden. Skoen byr på komfort og pålitelighet, men har en følelse av fremdrift som gjør at du føler deg frisk og rask. Den slags allsidighet er uvanlig for løpesko. Hvem sier at du ikke kan ha alt?
Det nye ZoomX-skummet i mellomsålen tar ytelsen til en allerede respektert og pålitelig sko til et nivå som ikke fantes i Zoom Fly 4. Tillegget gir et lettere og mer responsivt dempesystem. Dra nytte av disse allsidige egenskapene som hjelper deg med å løpe enklere, raskere og ha det mer gøy på løpeturene. Både forfoten og hælen har litt bredere baser, noe som gir en stabil plattform for at du skal kunne takle raske vendinger og lange løpeturer med selvtillit. Karbonplaten i full lengde sørger for en følelse av fremdrift og en jevn overgang mellom ulike tempo. Platen gir en slags følelse av at du ruller fremover som gjør at du får lyst til å ta det neste steget. Overdelen er laget med lett netting for en mykere og mer pustende følelse som former seg etter foten. Dynamisk snøringssystem og støttende design for mellomfoten omslutter foten for en konturskåret og sikker passform. Vekt: 210 gram. Dropp: 10 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.