Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CZ1864-004 HO4
-44 %

Nike Wildhorse 7 Joggesko Dame Grå/Rosa

kr 750
kr 1350
Vær klar for de tøffe og ekstreme løpeturene i terrenget, med den robuste konstruksjonen Nike Wildho...

Farge

Nike Wildhorse 7 Joggesko Dame Grå/Rosa
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Vær klar for de tøffe og ekstreme løpeturene i terrenget, med den robuste konstruksjonen Nike Wildhorse 7. Overdelen gir slitesterk ventilasjon og støtte der du trenger det. Mellomsålen med skumdemping gir respons på hver kilometer.
Vær klar for de tøffe og ekstreme løpeturene i terrenget, med den robuste konstruksjonen Nike Wildhorse 7. Overdelen gir slitesterk ventilasjon og støtte der du trenger det. Mellomsålen med skumdemping gir respons på hver kilometer. Nike React-skummet gir en myk, jevn løpetur som gir deg litt sprett i steget. Ekstra demping rundt hælen holder foten sikker. Netting i overdelen bidrar til å holde foten ventilert og avkjølt. Skinn på tåen gir slitestyrke i tøft terreng. Gripetaggene på yttersålen er laget av ekstra slitesterk gummi og gir deg grep i flere retninger. De bidrar til forbedret grep i stigninger og nedoverbakker. Gamasjekragen rundt ankelen omslutter foten og bidrar til å holde skitt og rusk ute. Dynamic Fit-systemet gjennom mellomfoten bidrar til å holde foten på plass når du løper gjennom kuperte stier. Den segmenterte beskyttelsesplaten bidrar til å beskytte foten i ulendt terreng. Enkel å ta av og på med trekkflik bak. Drop: 8 mm

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.