Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: BV7106-300 F1
-23 %

Nike Wildhorse 6 Joggesko Herre Olivengrønn

kr 1 000
kr 1 300
Nike Wildhorse 6-skoen er stabil, sikker og lett i løypa. En oppdatert yttersåle gir grepet du treng...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Wildhorse 6-skoen er stabil, sikker og lett i løypa. En oppdatert yttersåle gir grepet du trenger, og en mellomsåle i skum gir en løpetur med god demping.
Krage rundt ankelen omslutter foten samtidig som den forhindrer at smuss og rusk kommer inn i skoen. Den tynne pløsen har segmentert polstring for å redusere trykket på lissene. Enkel å ta av og på med trekkflik bak. Vekt: 323 gram (størrelse 43/44) Forskyvning: 8 mm (forfot: 14,5 mm, hæl: 22,5 mm) Syntetisk materiale og tekstil i overdelen Yttersålen i full gummi har slitesterke materialer i forfoten og hælen, med klebrig gummi i midten for et godt grep. Nike React-skum gir en myk, jevn løpetur som gir deg litt sprett i steget. Ekstra demping i hælen gir stabilitet og bidrar til å holde foten på plass. Netting i forfoten gir bedre ventilasjon og er kombinert med materialer langs tåen for å forhindre slitasje.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer