Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DJ7929-300 B2

Nike React Pegasus Trail 4 Gore-Tex Joggesko Dame Grønn

kr 1850
Nike React Pegasus Trail 4 GORE-TEX er skapt for de gangene du ikke vil snu, uansett hva. Selv i de ...

Farge

Nike React Pegasus Trail 4 Gore-Tex Joggesko Dame Grønn
Nike React Pegasus Trail 4 GORE-TEX Joggesko Dame Sort
Nike React Pegasus Trail 4 Gore-Tex Joggesko Dame Rød/Rosa
Nike React Pegasus Trail 4 GORE-TEX Joggesko Dame Beige/Rosa
Nike React Pegasus Trail 4 GORE-TEX Joggesko Dame Rosa/Burgunder
Nike React Pegasus Trail 4 GORE-TEX Joggesko Dame Turkis/Brun
Nike React Pegasus Trail 4 GORE-TEX Joggesko Dame Mørk Grønn
Nike React Pegasus Trail 4 GORE-TEX Joggesko Dame Lilla
Nike React Pegasus Trail 4 GORE-TEX Joggesko Dame Lilla/Flerfarget
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike React Pegasus Trail 4 GORE-TEX er skapt for de gangene du ikke vil snu, uansett hva. Selv i de mest uforutsette værforhold, kan du føle deg sikker når den vanntette GORE-TEX-teknologien holder deg tørr, slik at du kan løpe hardere over lengre tid og ta den våre løpeturen fra veien til stien uten å stoppe. Et vanntett lag kombinert med en høyere ankelgamasje gir deg esktra dekning, slik at du holder deg tørr.
Et GORE-TEX-lag bidrar til å holde vannet ute og føttene tørre. Den splitter nye gamasjen ved kragen er høyere for å holde enda mer rusk og vann fra å komme inn i skoen. Usynlig GORE-TEX langs overdelen beskytter mot regn uten at det går ut over den komfortable Peg Trail-følelsen. Det fleksible og lette designet holder føttene tørre når du løper på våte veier og stier. Nike React-teknologien er et lett, slitesterkt skummateriale som gir en smidig og behagelig løpetur. Designet i full lengde holder foten stabil i steinete terreng. Mindre gummi langs yttersålen gir en jevnere overgang fra veien til stien. Gummien omslutter forsiden av skoen for ekstra slitestyrke. Det generative friksjonsmønsteret kombinert med gummiknotter gir deg godt grep i opp- og nedoverbakke. Et generativt friksjonsmønster kombinert med gummi gir ekstra grep på tekniske stier, samtidig som det gir en behagelig følelse på veien. Løkker med trekkflik ved hælen og pløsen. Dropp: 10 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.