Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DH5392-001 C4 + HO1-2
-46 %

Nike React Infinity Run Flyknit 3 Joggesko Herre Sort/Hvit

kr 1000
kr 1850
Fremdeles vår mest testede sko. Fremdeles designet for å holde deg i gang. Nike React Infinity Run 3...

Farge

Nike React Infinity Run Flyknit 3 Joggesko Herre Sort/Hvit
Nike React Infinity Run Flyknit 3 Joggesko Herre Sort/Rosa
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Fremdeles vår mest testede sko. Fremdeles designet for å holde deg i gang. Nike React Infinity Run 3 har den myke, stabile følelsen med den myke turen som tar deg gjennom ruter, lange og korte. En pustende overdel føles inneholdt, men likevel fleksibel. Vi la til enda mer demping i kragen for en myk, beskyttet følelse. Fortsett å løpe, vi har deg.
Vi la til Flyknit i hele overdelen, og skapte spesifikke soner rettet mot optimal pusteevne, fleksibilitet og inneslutning. Resultatet er en kul følelse som hjelper foten din til å føle seg trygg, mens den lar den bevege seg uten begrensninger. Den har fortsatt Flywire -teknologi for støtte gjennom midtfoten. Nike React -teknologien er et lett, slitesterkt skum som gir en jevn og responsiv tur. Formet som en rocker, gir skummet støtte for de tre fasene i et løperes skritt. Det gir fleksibilitet når foten stiger fra bakken, en jevn tur når foten beveger seg fremover og demper ved bakkekontakt. Den brede formen gir en mer stabil tur, og hjelper til med å frigjøre energi for hvert trinn. Mindre materiale mellom innersåle og mellomsåle betyr at du er nærmere skummet. Dette bidrar til å skape en mer responsiv opplevelse. Skummet i seg selv har en høyere høyde, noe som gir en plysjfølelse. En hybrid tunge kombinerer en sokkelignende følelse med justerbarheten til et tradisjonelt design. Myk polstring langs kragen gir et dempet berøringspunkt. Økt gummi på yttersålen bidrar til å gi trekkraft og holdbarhet. Vekt: 280 gram. Dropp: 9 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.