Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DZ3016-400 A3
-30 %

Nike React Infinity Run FlyKnit 3 Joggesko Dame Lilla/Blå

kr 1399
kr 1999
Ta bena fatt med myk og støttende demping som er laget for å holde deg i gang på løpeturen. En brede...

Farge

Nike React Infinity Run FlyKnit 3 Joggesko Dame Lilla/Blå
Nike React Infinity Run Flyknit 3 Joggesko Dame Sort/Hvit
Nike React Infinity Run Flyknit 3 Joggesko Dame Blå
Nike React Infinity Run Flyknit 3 Joggesko Dame Rosa
Nike React Infinity Run FlyKnit 3 Premium Joggesko Dame Lys Rosa
Nike React Infinity Run Flyknit 3 Joggesko Dame Lilla
Nike React Infinity Run Flyknit 3 Joggesko Dame Sort/Brun
Nike React Infinity Run FlyKnit 3 Joggesko Dame Grå/Lilla
Nike React Infinity Run Flyknit 3 PRM Joggesko Dame Hvit/Rosa
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Ta bena fatt med myk og støttende demping som er laget for å holde deg i gang på løpeturen. En bredere forfot og høyere lag med skum gir god beskyttelse mot gjentagende slitasje, slik at du kan fortsette å løpe hver dag med en trygg følelse. Den fjærende responsen er enda en hyggelig overraskelse som gir en av de mest testede skoene våre ekstra fart, slik at du kan løpe raskere og lenger enn noensinne.
Vi oppdaterte Swoosh-designet og la til et par ekstra beskyttende skinn på det nye fargeblokkdesignet, slik at du kan holde deg oppreist med stil. Nike React-teknologien er et lett, slitesterkt skummateriale som gir en smidig og behagelig løpetur. Skummet har en buet form for å gi støtte til de tre fasene av løperens steg. Det gir fleksibilitet når foten løftes opp fra bakken, en smidig følelse når foten beveger seg fremover, og demping ved kontakt med underlaget. En fullstendig justerbar Flyknit-pløse kan trekkes ut for et stilperspektiv eller tilpasses for forskjellige typer løpeturer. Den er kombinert med Flywire for å skape den perfekte følelsen av komfort og sikkerhet. Kragen uten strikk er laget av supermykt skum som utfyller Flyknit-materialet. Den avanserte Flyknit-overdelen gir pusteevne der du trenger det mest. Den er slitesterk og holder foten på plass under hele løpeturen. Flywire-teknologien gir ekstra støtte og stabilitet i mellomfoten. Mer gummi på yttersålen gir bedre grep og slitestyrke. Den polstrede kragen gir myk komfort. Den brede formen gir mer stabilitet, og bidrar til å frigi energi for hvert steg. Dropp: 9 mm. Vekt: 230 gram.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.