Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DR2670-300 C3
-30 %

Nike React InfinityRN 4 Joggesko Dame Turkis

kr 1400
kr 1999
Nike InfinityRN 4 er utstyrt med støttende demping for å gi deg en behagelig løpetur, og den er en h...

Farge

Nike React InfinityRN 4 Joggesko Dame Turkis
Nike React InfinityRN 4 Joggesko Dame Sort/Hvit
Nke React InfinityRN 4 Joggesko Dame Hvit/Grønn
Nike React InfinityRN 4 Joggesko Dame Hvit/Flerfarget
Nike React InfinityRN 4 Joggesko Dame Sort/Lilla
Nike React InfinityRN 4 Joggesko Dame Turkis
Nike React InfinityRN 4 Joggesko Dame Blueprint
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike InfinityRN 4 er utstyrt med støttende demping for å gi deg en behagelig løpetur, og den er en helt ny utgave av en velkjent favoritt. Den har vårt helt nye Nike ReactX-skum med 13 % mer energiutnyttelse sammenlignet med Nike React-skum. Det betyr at du føler deg kvikk lengre og får mer fjæring.
ReactX-skum gir deg en utrolig jevn følelse, og hjelper deg med å presse grensene dine. En buet yttersåle hjelper foten å rokke seg jevnt fra hæl til tå og gjennom skrittet til fotstøt. Det får hvert steg til å føles mer naturlig og øker effektiviteten til løpeturen, og hjelper deg med å kaste bort mindre energi når du går. Et nytt internt Flyknit-passformbånd (som et gummibånd rundt midten av foten) gir elastisk, sikker støtte. Jo mer responsiv skoen er, jo mer energi tilbake kan du få tilbake for hvert trinn. Enten du vil løpe litt fortere eller med litt mindre innsats, hjelper responsive sko å gi deg litt mer fjær i steget for å få mer ut av løpeturen. ReactX-skum gir deg +13 % energiavkastning sammenlignet med React-skum, og hjelper deg å holde deg frisk og spretten under løpeturen. En vannavstøtende liner i tåen holder deg tørr når været snur. ReactX-skum gir deg en utrolig jevn følelse. Oppdatert Flyknit gir deg en stabil, sikker følelse. Mer plass i tåboksen gir komfort. Yttersåle i vaffel gir slitesterk trekkraft. Flyknit-tungen er justerbar og plysj. Skumkragen er myk og støttende å ta på. Økt gummi i yttersålen gir trekkraft og slitestyrke. ReactX-skum reduserer karbonavtrykket til mellomsålen med minst 43 % sammenlignet med tidligere Nike React-skum, så det hjelper også med å støtte planeten. Vekt: 281 gram. Dropp: 9 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.