Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FD0717-400 G3
-40 %

Nike Pegasus Turbo Next Nature Joggesko Herre Blå/Oransje

kr 1110
kr 1850
Nike Pegasus Turbo er endelig tilbake. Den fjærlette Flyknit-overdelen ser like rask ut som den føl...

Farge

Nike Pegasus Turbo Next Nature Joggesko Herre Blå/Oransje
Nike Pegasus Turbo Next Nature Joggesko Herre Sort/Lilla
Nike Pegasus Turbo Next Nature Joggesko Herre Lilla/Rosa
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Pegasus Turbo er endelig tilbake. Den fjærlette Flyknit-overdelen ser like rask ut som den føles, mens revolusjonerende Nike ZoomX-skum som var designet for Nike-eliteløpere under Breaking 2-forsøket gir rekordknusende fart og følsomhet til dine daglige treningsturer. Dette skoen for deg som ønsker ultimat respons, sikker passform og lett komfort! Bærekraftig prosjekt fra Nike, "Next Nature". Minst 50% av skoen er laget av resirkulert materiale.
Ny Flyknit-overdel for lettere vekt og bedre pusteevner. Nike ZoomX-skummaterialet, som gir Nikes beste energiutnyttelse så langt. Flywire-tråder gir et system av sterke tråder, som jobber sammen med lissene for å omringe mellomfoten og fotbuen. Kragen på hælen er avsmalnet fra akillessenene dine for komfort over lange distanser. Hevede gummipartier på undersiden av skoen gir godt grep. Vekt: 250 gram. Dropp: 10 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.