Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DV3865-100

Nike Pegasus Trail 5 Joggesko Dame Hvit/Flerfarget

kr 1749
Spre vingene og se hva naturen har å by på, mens du løper på stiene i Nike Pegasus Trail 5. Denne sk...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Spre vingene og se hva naturen har å by på, mens du løper på stiene i Nike Pegasus Trail 5. Denne skoen er utstyrt med en ultraresponsiv mellomsåle i ReactX-skum og er klar til å krysse skillet mellom jord og asfalt.
Nike ReactX-skum i mellomsålen for ekstra demping. Vi plasserte netting med mer tettvevd materiale i områder med mye slitasje, som på tærne. Netting kombinert med åpne hull på overdelen gir god pusteevne. I tillegg er Flywire-teknologi integrert i lissene for å holde mellomfoten på plass. Mindre gummi langs yttersålen sammenlignet med forrige versjon gir en jevnere overgang fra veien til stien, samtidig som ReactX-mellomsålen beholdes i full lengde. Den omslutter yttersålen på forsiden av skoen for å gi ekstra slitestyrke. Et generativt friksjonsmønster kombinert med gummi i forfoten gir ekstra grep på tekniske stier samtidig som det gir en behagelig følelse på veien. Vekt: 243 gram. Dropp: 9.5 mm. Reflekterende designdetaljer.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.