Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FD8311-700

Nike Alphafly Next% 3 Joggesko Herre Volt/Blå

kr 3900
Nike Alphafly 3 er finjustert for maratonfart og hjelper deg med å presse deg lenger enn du trodde v...

NB! Kun ett par pr. kunde. (Vi kanseller ordre hvis samme person kjøper flere enn ett par) NB! Rabattkoder kan ikke benyttes på dette produktet.

Farge

Nike Alphafly Next% 3 Joggesko Herre Volt/Blå
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Alphafly 3 er finjustert for maratonfart og hjelper deg med å presse deg lenger enn du trodde var mulig. Tre innovative teknologier driver deg fremover: En dobbel dose Air Zoom-enheter sender deg inn i neste steg, en karbonfiberplate i hele skoens lengde gir deg ekstra fremdrift, og mellomsålen i ZoomX-skum fra hæl til bidrar til å holde deg fresh fra start til mål. Det er på tide å si farvel til de gamle personlige rekordene dine.
Hva er nytt med Alphafly 3? Alphafly 3 er vår letteste Alphafly-sko noensinne, med en litt bredere karbonfiberplate for økt stabilitet, en helt integrert mellomsåle i ZoomX-skum for jevnere overganger og en helt ny Atomknit-overdel som er designet for bedre pusteevne og støtte i flere retninger. To Air Zoom-enheter i forfoten er kombinert med ZoomX-skum for å ta imot energi og sende den tilbake til deg, slik at du får ekstra kraft i hvert steg. Karbonfiberplaten i hele skoens lengde gir en følelse av fremdrift, jevne overganger gjennom steget og en selvsikker følelse i svingene. Helt integrert ZoomX-skum gir en ultralett og dempet følelse og hjelper deg med å holde deg fresh og komfortabel fra første til siste kilometer. Hakkene i lissene gir en sikker, men myk snøring. En integrert, strikket pløse med luftig polstring bidrar til å redusere trykket fra lissene. Vekt: 218 gram (herrestørrelse 43). Dropp: 8 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.