Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: DH0654-500 G

Nike Air Zoom Terra Kiger 8 Joggesko Dame Lyseblå

kr 1649
Nike Air Zoom Terra Kiger 8 holder deg lett og stram på løpeturen. Det er en terrengsko bygget med b...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Air Zoom Terra Kiger 8 holder deg lett og stram på løpeturen. Det er en terrengsko bygget med bare det du trenger, for en sikker passform og god følelse. Vi gjorde det for at foten skal holdes på plass, slik at du holder deg smidig og oppreist over ujevnt terreng. I tillegg har den myk demping og responsiv følelse som gir deg en liten ekstra fjær for hvert trinn. Så spenn deg fast og gjør deg klar til å løpe gjennom gjørma og på stien.
Et lett, pustende mesh på overdelen føles kjølig og sikkert. Den er fullfôret for å holde rusk ute. Hælen er designet for å låse seg på plass, holde foten trygg og bevege seg med skoen. Det resulterer i mer smidighet over steinete terreng. Flerveis trekksko i hælen er laget av slitesterk gummi. De hjelper til med å gi bedre grep om nedstigninger og stigninger. Nike React -teknologien er et lett og slitesterkt skum som gir en responsiv tur. En Zoom Air -enhet i forfoten gir ekstra lydhørhet og gir energi tilbake for å hjelpe deg nedover stien. Steinplate i hælen beskytter foten din i ulendt terreng. Skinn på tå gir slitestyrke. Polstret tunge bidrar til å lindre trykket forårsaket av hevelse i foten over lange løp.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer