Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DM9469-800 B3
-48 %

Nike Air Zoom Terra Kiger 7 Joggesko Dame Oransje

kr 850
kr 1650
Løp i terrenget i Nike Air Zoom Terra Kiger 7. Skoen er rask og lett og gir en pustende og sikker fø...

Farge

Nike Air Zoom Terra Kiger 7 Joggesko Dame Oransje
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Løp i terrenget i Nike Air Zoom Terra Kiger 7. Skoen er rask og lett og gir en pustende og sikker følelse når du løper over steinete stier. Oppdaterte knotter gir grep og stabilitet i nedoverbakke.
Løp i terrenget i Nike Air Zoom Terra Kiger 7. Skoen er rask og lett og gir en pustende og sikker følelse når du løper over steinete stier. Oppdaterte knotter gir grep og stabilitet i nedoverbakke. Nike React-teknologien er et lett, slitesterkt skummateriale som gir en behagelig løpetur. En Zoom Air-enhet i forfoten gir ekstra respons og energiutnyttelse for å hjelpe deg nedover løypa. Knottene på hælen er laget av ekstra slitesterk gummi og gir godt grep i flere retninger. De bidrar til forbedret grep i stigninger og nedoverbakker. Netting på overdelen gir en lett følelse og bedre ventilasjon. Dynamic Fit-systemet i mellomfoten bidrar til å holde foten på plass når du løper i på steinete underlag. Beskyttelsesplaten ved hælen beskytter foten i ulendt terreng. Den smale, polstrede kragen gir myk komfort og et strømlinjeformet utseende. Polstret pløse bidrar til å lette trykket når foten hovner opp på lange løpeturer.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.