Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: AQ2219-001 A3
-43 %

Nike Air Zoom Terra Kiger 5 Joggesko Herre

kr 800
kr 1 400
Med Nike Air Zoom Terra Kiger 5, kan du erobre våte, steinete stier. Ultralett Flymesh med Nike Reac...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Med Nike Air Zoom Terra Kiger 5, kan du erobre våte, steinete stier. Ultralett Flymesh med Nike React-skum gir en behagelig løpetur. Den perforerte overdelen holder fuktigheten uten, mens en klebrig yttersåle av gummi gir grep i flere retninger på en rekke underlag.
Responsiv demping med Zoom Air-enhet i hælen. Nike React-teknologi er lett av vekt og har slitesterk skummateriale som gir en smidig behagelig løpetur. Perforert overdel av netting og syntetisk materiale drenerer vannet og gir optimal pusteevne. Klebrige gummiknotter på yttersålen gir godt grep på våte underlag. Overlag rundt forfoten for bedre slitestyrke. Polstret pløse gir mindre trykk fra lissesystemet. Segmentert beskyttelsesplate i forfoten bidrar til å beskytte foten for ulendt terreng. Knotter i flere retninger har en skarp og ren form som gir bedre grep under alle forhold. Hæl i slitesterk gummi med robust vaffelmønster gir slitestyrke og grep på flere typer underlag.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer