Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DA8570-001 A3
-26 %

Nike Air Zoom Structure 24 Joggesko Dame Sort

kr 1000
kr 1349
Nike Air Zoom Structure 24 er laget for løperen som leter etter en sko som kan brukes hver dag, og d...

Farge

Nike Air Zoom Structure 24 Joggesko Dame Sort
Nike Air Zoom Structure 24 Joggesko Dame Sort/Rosa
Nike Air Zoom Structure 24 Joggesko Dame Rosa/Rød
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Air Zoom Structure 24 er laget for løperen som leter etter en sko som kan brukes hver dag, og den holder deg dempet med et behagelig, ventilert design. Den er laget med ett formål – å gi deg en rask, sikker og pålitelig treningspartner for løpeturen din.
  • Nike Air Zoom Structure 24 er laget for løperen som leter etter en sko som kan brukes hver dag, og den holder deg dempet med et behagelig, ventilert design. Den er laget med ett formål – å gi deg en rask, sikker og pålitelig treningspartner for løpeturen din.
  • Perforeringer i forfoten og mellomfoten gir ventilert støtte til overdelen. En vevd hæl gir en sikker passform for å holde foten på plass.
  • En Zoom Air-enhet i forfoten gir responsiv demping. Hvert steg gir energiutnyttelse for å drive deg fremover. Den kombineres med en mellomsåle av skumplast for en behagelig følelse når foten treffer bakken.
  • Data fra hundrevis av løpere ble brukt til å plassere dempeputen på hælen. Den bidrar til å gi ekstra demping for overganger fra hæl til tå.
  • En myk pløse og krage gir komfort for foten din.
  • Kunstskinn og tekstil i overdelen

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.