Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DC8793-200 D2

Nike Air Zoom Pegasus Trail 3 GoreTex Joggesko Herre Beige

kr 1700
Nike Pegasus Trail 3 GoreTex joggesko har den samme dempede komforten du elsker, med et design som l...

Farge

Nike Air Zoom Pegasus Trail 3 GoreTex Joggesko Herre Beige
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Pegasus Trail 3 GoreTex joggesko har den samme dempede komforten du elsker, med et design som ligner på det klassiske Pegasus-utseendet. Den har tøff trekkraft for å hjelpe deg å holde deg i bevegelse gjennom steinete terreng. Mer støtte rundt midtfoten hjelper deg til å føle deg trygg på løpeturen.
GORE-TEX i overdelen holder foten din tørr selv under våte forhold. En tradisjonell krage og tunge bringer det klassiske utseendet til Pegasus til stien. Skoen har responsiv demping og støtte i hælen. Mesh i viktige områder øverst gjør det pustende. Et dynamisk båndsystem rundt midtfoten gir deg sikker støtte når du tar ujevne baner. Gummisålen har et sjokkbølgelignende mønster som etterligner terrengsykeldekk. Knutepunkter gir deg trekkraft og en jevn tur mellom stier og veier. Mer trekkraft i hæl og tå hjelper deg å holde deg trygg når du løper i opp-eller nedoverbakke. Nike React skum fra hæl til tå gir responsiv og stabil demping for komfort og glatte overganger på steinete terreng. Trekk tappen i hælen for enkel på- og avkjøring.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.