Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CU2016-400 D4
-18 %

Nike Air Zoom Pegasus Trail 2 GoreTex Joggesko Herre Blå

kr 1400
kr 1700
Nike Air Zoom Pegasus Trail 2 GORE-TEX lar deg gå på mindre brukte stier. GORE-TEX-overdelen er klar...
Størrelsesguide

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Air Zoom Pegasus Trail 2 GORE-TEX lar deg gå på mindre brukte stier. GORE-TEX-overdelen er klar for vått vær og røft terreng, og er utviklet for å holde foten din tørr. Demping under foten gir en fjærende følelse, mens det aggressive grepet gjør at du kan holde foten på plass uansett hvor du løper.
GORE-TEX i overdelen holder foten din tørr, selv under våte forhold. Knotter på yttersålen optimaliserer grepet på både veier og stier. Zoom Air-enheter i hælen og forfoten gir en fjærende følelse som sender energi tilbake og demper stegene dine. Den perforerte pløsen bidrar til å motstå vann og øke dreneringen. Falsk gamasje på kragen holder skitt og rusk ute. Bur ved mellomfoten holder foten trygt på plass. Trekkflik på hælen gjør den enkel å ta av og på. Gripetenner ved forfoten gir bedre grep.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer