Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DV3853-006 F2

Nike Air Zoom Pegasus 40 Joggesko Herre Hvit/Grønn/Blå

kr 1499
Pegasus-skoen er tilbake i kjent stil med den velkjente, fjærende følelsen, slik at du kan nå målene...

Farge

Nike Air Zoom Pegasus 40 Joggesko Herre Hvit/Grønn/Blå
Nike Air Zoom Pegasus 40 SE Joggesko Herre Hvit/Flerfarget
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Pegasus-skoen er tilbake i kjent stil med den velkjente, fjærende følelsen, slik at du kan nå målene dine. Denne versjonen har den samme responsen og nøytrale støtten som du er så glad i, men med bedre komfort i de følsomme områdene av foten, som fotbuen og tærne. Enten du løper lange turer, klemmer inn en fartsøkt før solen går ned eller blir med på en spontan gruppetur, er det fortsatt den etablerte løpeskoen for vei du kan sette din lit til, dag etter dag, løpetur etter løpetur.
Jo mer støtte skoen har, desto mer stabilitet kan den gi. Med en kombinasjon av tilpasset støtte og nøyaktig plassert demping kan du føle deg sikker når du går. Peg 40 har nøytral støtte. Det gir deg balanse, uansett om du lander på hælen eller forfoten. Den er bra for lange og korte løpeturer og gir en jevn overgang fra hæl til tå. Jo mer demping du har under foten, desto mykere og mer komfortabel blir opplevelsen å løpe. Demping bidrar til å dempe støt når føttene treffer bakken. Føl deg knyttet til bakken med Nike React-teknologi, et lett, slitesterkt skummateriale som gir en responsiv og behagelig løpetur. Den beholder fasongen løpetur etter løpetur for å gi deg en forutsigbar følelse. Jo mer responsiv skoen er, desto mer energi får du utnyttet med hvert steg. Enten du vil løpe litt fortere eller med litt mindre innsats, gjør responsive sko det lettere å få mer ut av løpeturen. Vi kombinerer Nike React-teknologi med to Zoom Air-enheter (én i forfoten og én i hælen) for å gi deg en spenstig, fjærende følelse og en energisk følelse ved frasparket. En finjustert netting i ett lag gir en innbydende følelse og passform. Vi har redesignet stroppen rundt mellomfoten for å gi en mer formstøpt passform til foten, som er formet for fotbuer i alle størrelser. Hva er nytt med Peg 40? Da vi satte oss ned for å designe Peg 40, gikk vi over hele skoen fra innerst til ytterst. Vi startet med et innebygget bånd i mellomfoten for en sikrere, men samtidig behagelig følelse, som om Peg gir fotbuen en skikkelig god klem. Vi ønsket å gjøre innsiden av skoen komfortabel, pustende og behagelig i tærne, fotbuen og hælen, der føttene dine er mest følsomme, med et spesialutviklet sirkelmønster som gjør at den tilpasser seg foten din. Semsket materiale gjør at den gir bedre passform uten irritasjon, fra første til siste løpetur. Hælområdet gir optimal landingsplass i tillegg til bedre overganger og slitestyrke. Vaffelinspirert mønster gir godt grep på veien. En ekstra flex-rille gir et jevnt fraspark. Dropp: 10 mm. Vekt: 266 gram.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.