Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DH4071-401 G1
-30 %

Nike Air Zoom Pegasus 39 Joggesko Herre Blå/Hvit

kr 980
kr 1400
Nike Air Zoom Pegasus 39 hjelper deg med å nå nye høyder, uansett om du trener eller jogger, med et ...

Farge

Nike Air Zoom Pegasus 39 Joggesko Herre Blå/Hvit
Nike Air Zoom Pegasus 39 Joggesko Herre Grå
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Air Zoom Pegasus 39 hjelper deg med å nå nye høyder, uansett om du trener eller jogger, med et intuitivt design. Den har en lettere overdel enn Pegasus 38 og er perfekt for alle sesonger. En støttende passform holder føttene på plass, mens demping under foten og doble Zoom Air-enheter (én mer enn Peg 38) gir ekstra spenst i steget. Den pålitelige arbeidshesten med vinger er tilbake. Gjør deg klar til å fly.
Ekstra polstring på pløsen og kragen bidrar til å holde føttene komfortable. I tillegg har vi plassert spesialutviklet netting, som er sterkere og mer fleksibel enn vanlig netting, over hele overdelen for god pusteevne med lav vekt. Flywire-teknologi er integrert med et bånd ved mellomfoten som gir full støtte og bidrar til å holde føttene på plass. Nike React-teknologien er et lett, slitesterkt skummateriale som gir en smidig og behagelig løpetur. Vi kombinerte den med en Zoom Air-enhet ved forfoten og hælen for en mer energisk følelse. Formen på hælen er designet for å optimalisere landingen og lette overgangen fra hæl til tå. Vi har kombinert den med tykt skum for en responsiv følelse. Pløsen er adskilt fra overdelen for å gi plass til føtter med ulike fasonger. Yttersålen med vaffelinspirert mønster gir utmerket grep. Riller i gummisålen gir naturlig bevegelsesfrihet. Dropp: 10 mm. Vekt: 261 gram.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.