Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DH6507-111 E1
-50 %

Nike Air Zoom Pegasus 38 Joggesko Dame

kr 725
kr 1450
Nike Air Zoom Pegasus 38 fortsetter å sette en fjær i trinnet ditt ved å bruke det samme responsive ...

Farge

Nike Air Zoom Pegasus 38 Joggesko Dame
Nike Air Zoom Pegasus 38 Joggesko Dame Sort/Hvit
Nike Air Zoom Pegasus 38 Joggesko Dame Hvit/Turkis
Nike Air Zoom Pegasus 38 Joggesko Dame Sort/Sort
Nike Air Zoom Pegasus 38 Joggesko Dame Hvit/Sort
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Air Zoom Pegasus 38 fortsetter å sette en fjær i trinnet ditt ved å bruke det samme responsive skummet som forgjengeren. Pustende mesh i overdelen kombinerer komforten og holdbarheten du ønsker med en bredere passform på tærne.
En bredere forfot betyr mer plass for tærne, mens skoen passer opprettholder den komfortable følelsen du forventer fra Pegasus. Mesh i overdelen gir en pustende og plysj følelse som strekker seg med foten for optimal form og passform. Nike React skum er lett, fjærende og slitesterkt. Mer skum betyr bedre demping uten ekstra bulk. En Zoom Air-enhet i forfoten som vi har innstilt for kvinnelige føtter, betyr en mykere følelse og mer sprett for hvert trinn. Det er nærmere foten din for respons. Midtfotbåndet strammes rundt foten når du snører deg, slik at du kan velge din passform og følelse. Mer skum i tungen gir en behagelig og myk følelse. Gummisåle er laget med ca 9% Nike Grind materiale, noe som kan føre til liten fargevariasjon.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.