Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DN3559-001 D2

Nike Air Zoom Alphafly Next% 2 Joggesko Dame Sort/Rosa

kr 3600
Når du tar noen steg i Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2, vil du aldri se på de gamle favorittkonkurran...

NB! Kun ett par pr. kunde. (Vi kanseller ordre hvis samme person kjøper flere enn ett par) NB! Rabattkoder kan ikke benyttes på dette produktet.

Farge

Nike Air Zoom Alphafly Next% 2 Joggesko Dame Sort/Rosa
Nike Air Zoom Alphafly NEXT% Joggesko Dame Fast Pack
Nike Air Zoom Alphafly Next% 2 Joggesko Dame Rosa/Oransje
Størrelsesguide

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Når du tar noen steg i Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2, vil du aldri se på de gamle favorittkonkurranseskoene dine på samme måte igjen. Disse rakettskipene er som skapt for at du skal kunne forbedre de personlige rekordene dine uten å gi avkall på grunnlaget du trenger for å gå hele distansen. Et tykt, lett støttesystem kombinerer hastighet og en komfortabel følelse. Få den beste energiutnyttelsen av alle konkurranseskoene våre mens du jakter på ny personlig rekord og legger konkurrentene bak deg.
Dette elektriske designet er inspirert av sjelen og den opprørske ånden til Eugene i Oregon, populært kalt Tracktown USA, der utfordrere fra hele verden tester seg selv mot verdens beste atleter. To Zoom Air-enheter i forfoten og ZoomX-skum i hele skoens lengde gir Nikes beste dempesystem for energiutnyttelse, noe som gir ekstra spenst i hvert steg. En tynn yttersåle av gummi gir bedre grep og mer ZoomX under Zoom Air-dempingen. Det ekstra skummaterialet gir ikke bare mer sprett, men bidrar også til å forbedre overgangen fra hæl til forfot. ZoomX-skum i hele skoens lengde gir en svært lett og responsiv løpetur. Den er laget for fart, men gir også demping for å holde deg fresh, selv under de siste kilometerne av et maraton. Den gir komfort der du trenger det. Karbonfiberplate i full lengde gir en slags fremoverrulling som gjør at du vil ta det neste steget. Den gir deg en følelse av fremdrift og gir jevne overganger gjennom steget. Både forfoten og hælen har litt bredere baser, noe som gir en stabil plattform som gjør at du kan takle vendinger på banen med selvtillit. Atomknit-materialet på overdelen er en del av Flyknit-familien og har en konturskåret passform som er lett og svært pustende. Spesialdesignede, forhøyede hælputer bruker Flyknit-garn, noe som gir sikker, ekstra komfort og en hæl som sitter som støpt. Sålen er utformet etter data fra hundrevis av løpere. Den har forskjellige vinkler plassert der du trenger det, og gir grep fra foten til frasparket. Hakkene i lissene gir en sikker, men myk snøring. En integrert, strikket pløse med luftig polstring gir en sikker, gjentagende passform som reduserer trykket fra lissene. Dropp: 8 mm. Vekt: 190 gram.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.