Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: MFCXLD4

New Balance FuelCell Rebel V4 Joggesko Grønn/Beige

kr 1800
New Balance FuelCell Rebel V4 er laget for å være lett og rask. Bygget med FuelCell-skum for å lever...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
New Balance FuelCell Rebel V4 er laget for å være lett og rask. Bygget med FuelCell-skum for å levere maksimal fremdrift og hastighet med minimal vekt. FuelCell Rebel v4 vil være din favorittsko for alle typer løpeturer.
FuelCell-skum gir en fremdriftsfølelse som hjelper deg å drive fremover. Sublimert grafikk. Overlegg uten sømmer. Kombinasjonen av en tykkere mellomsåle og nytt skum gir en stødigere plattform enn forgjengen. Bedre støtdemping og en bedre miks av støtdemping og respons. En moderne Rocker-konstruksjon gir en sømløs stegavvikling. Overdel i Fantom FIT som er den samme som du finner på konkurransemodellen. Yttersåle med slitegummi der det trengs. Vekt: 215 gram. Dropp: 6 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.