Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: MTHIERT7 B3
-25 %

New Balance Fresh Foam X Hierro v7 Joggesko Herre Grønn

kr 1350
kr 1800
New Balance Fresh Foam Hierro V7 er designet med Fresh Foam X-mellomsåle for å gi deg en myk respons...

Farge

New Balance Fresh Foam X Hierro v7 Joggesko Herre Grønn
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
New Balance Fresh Foam Hierro V7 er designet med Fresh Foam X-mellomsåle for å gi deg en myk responsiv følelse, en MegaGrip-yttersåle for økt feste i underlaget, samt en ventilerende meshoverdel med Toe Protect-teknologi som hjelper med å beskytte føttene mot stein, røtter og grus. I tillegg er denne versjonen lettere enn tidligere versjoner av skoen. Det er en god sko til deg som vil ha en terrengsko som fungerer på forskjellige underlag. Den kan også brukes på asfaltstykker på vei mot skogen.
Fresh Foam mellomsåledemping og presisjonsdesignet til å levere en ultra-dempet tur. Skoens øvre konstruksjon omslutter din fot for en tettsittende, støttende passform. Toe Protect-teknologi hjelper med å beskytte føttene mot stein, røtter og grus. Vibram® yttersåle gir overlegent grep. Vibram® er et registrert varemerke som tilhører VIBRAM S.p.A Reflekterende farger designet til å fange lyset. Skolisser for en sikker passform. Vekt: 301 gram. Drop: 8 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.