Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: M1080B12 D1

New Balance Fresh Foam 1080 v12 Joggesko Herre Sort

kr 1900
New Balance Fresh Foam 1080 v12 Joggesko laget for deg som søker en svært komfortabel mengdetrenings...

Farge

New Balance Fresh Foam 1080 v12 Joggesko Herre Sort
New Balance Fresh Foam 1080 v12 Joggesko Herre Oransje
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
New Balance Fresh Foam 1080 v12 Joggesko laget for deg som søker en svært komfortabel mengdetreningssko. I den oppdaterte v12-varianten av løpeskoene er det brukt datateknologi for å gi deg den beste overdelen, underfotsstøtten og forbedret passform. Skoen har også fått flexsport på yttersålen for bedre stegavvikling og Bootie-passform som gir en ekstra tettsittende, nesten sokkelignende følelse. Mellomsålen bestående av en solid Fresh Foam-såle gir utrolig god demping.
Konstruert Hypknit overdel og Ultra Heel gir en myk og støttende passform i en slående design - forbedret passform. Skoen er i tillegg svært stabil, noe som gjør at skoen tåler de virkelig lange distansene, såvel som raskere løpeturer. Toppmodell med maksimal støtdemping. Slitesterk gummi i yttersålen med flexspor for bedre stegavvikling. Bootie-passform for tettsittende og komfortabel følelse på foten. Ortholite-såle for bedre komfort. Drop: 8mm. Vekt: 263 gram.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer