Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 120227-617 C5
-57 %

Brooks Mazama Joggesko Terreng Dame

kr 600
kr 1400
Brooks Mazama er en lett joggesko for dame. laget for å holde farten oppe i terrenget. Skoens luftig...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Brooks Mazama er en lett joggesko for dame. laget for å holde farten oppe i terrenget. Skoens luftige overdel gir foten beskyttelse mot kvist og kvast. samtidig som yttersålen gir supert feste på vått og krevende underlag. Dette er Brooks' aller letteste terrengsko. og passer til løping i teknisk krevende terreng og for deg som ønsker en minimalistisk sko som gir god kontakt med underlaget og en fantastisk løpsfølelse.
BioMoGo DNA mellomsålemateriale gir dynamsik støtdemping tilpasset hvert løpesteg. Separert mellomfot gjør at skoens hæl og forfot beveger seg uavhengig av hverandre og gir ekstra kraft i frasparket. Propulsion plate i forfoten beskytter foten og gir en stabil stegavvikling. "Sticky rubber" i yttersålen sørger for godt feste på alle underlag. Beskyttende, to-lags mesh-materiale i overdelen gir strålende passform og maksimal ventilasjon. Dropp hæl-til-tå: 6mm. Vekt: 224 gram (str. 39)

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer