Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1103121-479 A4
-44 %

Brooks Levitate 3 Joggesko Herre Blå

kr 1000
kr 1800
Brooks Levitate joggesko for herre er en rask og responsiv sko. Den strikkende Flat-knit overdelen ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Brooks Levitate joggesko for herre er en rask og responsiv sko. Den strikkende Flat-knit overdelen er nå enda bedre på Levitate 3. Skoen er laget med en unik Dna Amp-mellomsåle som gir svært god demping og optimal "energy return" og respons. Dette gir det en unik blanding av energisk ytelse og komfort. Skoen er for løpere med nøytralt løpesteg.
Dna Amp-mellomsåle for optimal respons og demping. Rundt akillessenen er hælkappen laget med en komfortabel og beskyttende Heel Wrap som minsker irritasjon mot huden. Pilpunktsmønster i ytterslåen som hjelper deg å gå raskt fra hæl-til-tå uten å miste energi. Lett og luftig Fit Knit-materiale i overdelen gir maksimal ventilasjon og ekstra støtte. Dropp hæl-til-tå: 8 mm. Vekt: ca. 320 gram.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer