Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 110339-365 A3
-25 %

Brooks Hyperion Tempo Joggesko Herre Volt

kr 1200
kr 1600
Hvis den ekstra milen roper navnet ditt, er det på tide med en lett løpesko som matcher ambisjonene ...

Farge

Brooks Hyperion Tempo Joggesko Herre Volt
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Hvis den ekstra milen roper navnet ditt, er det på tide med en lett løpesko som matcher ambisjonene dine. Hyperion Tempo hjelper deg med å trene hardere og lenger, mens du holder deg komfortabel gjennom en myk, responsiv mellomsåle.
DNA FLASH-skum er nitrogentilført for en optimal kombinasjon av energiretur og lett vekt som tilpasser seg ditt unike skritt og lar deg løpe raskt. DNA FLASH er laget av ultralette materialer, så ingenting av dette tynger deg ned. Våre dempingsteknologier starter alle med DNA fordi de reagerer på ditt unike skritt. Kombinasjonen av lav vekt, en responsiv tur og myk demping hjelper skoen med å absorbere støt under en hard treningsøkt – slik at skoen bidrar til å redusere restitusjonstiden og gjør deg raskere klar for neste økt. Den pustende stretch-vevde overdelen beveger seg med foten for å gi maksimal komfort. Dette bidrar til å holde føttene på en kjølig temperatur selv på varme dager. Vekt: 210 gram. Drop: 8 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.