Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1103901D-426 D4

Brooks Hyperion Max Joggesko Herre Blå/Oransje

kr 1900
Vil du maksimere racingpotensialet ditt? Tren i Brooks Hyperion Max. Denne responsive skoen tilbyr r...

Farge

Brooks Hyperion Max Joggesko Herre Blå/Oransje
Brooks Hyperion Max Joggesko Herre Hvit/Flerfarget
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Vil du maksimere racingpotensialet ditt? Tren i Brooks Hyperion Max. Denne responsive skoen tilbyr raske overganger fra hæl til tå, mens massevis av ultralett demping hjelper til med å absorbere støt, slik at du er klar for en ny hard økt tidligere.
Overdelen er laget av stretch vevd materiale. Den lette og veldig tynne overdelen holder ikke på vann, og holder seg dermed ekstremt lett under hele løpeturen. 3D Fit Print-strukturen gir en tettsittende passform uten å bli for stiv. DNA Flash Foam i mellomsålen hjelper til med å dempe støt under de tøffeste treningsøktene. Takket være dette vil du bli restituert og i stand til å gå ut for neste trening tidligere. Skummet er injisert med nitrogenatomer, noe som gjør mellomsålen mer responsiv og gjør sålen mer holdbar. Mellomsålen har en unik kurve som, sammen med den fornyede Green Rubber Yttersålen, hjelper føttene dine å bevege seg raskt gjennom hæl-til-tå-overgangen. Dette sikrer et veldig jevnt tempo under løpeturene dine. Når det er behov for hastighet, er svaret Hyperion Max. Dropp: 8 mm. Vekt: 221 gram.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.