Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 110352-436 A1

Brooks Catamount Trail Joggesko Herre Havblå

kr 1800
Hvis du liker å gå raskt og langt på stiene, er Catamount din perfekte partner. Lett, responsiv demp...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Hvis du liker å gå raskt og langt på stiene, er Catamount din perfekte partner. Lett, responsiv demping er laget for episke eventyr.
Et hevet mønster og vår unike TrailTack -gummi gjør det lettere å gripe bakken når du reiser oppover eller nedover. Hvis været snur sør, kan det også hindre deg i å skli på våte overflater. DNA FLASH -skum er tilført nitrogen for en optimal kombinasjon av energiretur og lett vekt som tilpasser seg ditt unike skritt og lar deg løpe raskt DNA FLASH er konstruert av ultralette materialer, så ingenting av dette tynger deg. Våre dempingsteknologier starter alle med DNA fordi de reagerer på ditt unike skritt. Vår oppdaterte Ballistic Rock Shield er plassert mellom mellomsåle og yttersåle for å spre effekten av å tråkke på en skarp gjenstand. Dette betyr at du kan holde fokus på stien foran deg uten å bekymre deg for at en stein eller rot vil ødelegge løpet ditt. Vekt: 249,5 g Drop: 6 mm

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer