Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1104012E-041 HO-4-2

Brooks Beast GTS 23 Joggesko Herre Sort

kr 1900
På jakt etter løpesko med maksimal støtte? Du er på rett sted. Brooks Beast GTS 23 gir pålitelig sta...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
På jakt etter løpesko med maksimal støtte? Du er på rett sted. Brooks Beast GTS 23 gir pålitelig stabilitet og total komfort takket være en bred base, myk demping og en sjenerøs passform.
Et jevnt og flytende steg takket være myk demping designet for å hjelpe deg med å nyte løpeturen. Sikker passform. Brooks GuideRails-system støtter kroppen din i sin naturlige bevegelsesbane samtidig som den holder overflødig bevegelse i sjakk. Skoens brede base gir enda mer stabilitet. Myk, nitrogeninfundert DNA LOFT v3-demping er langvarig og tilpasningsdyktig, og bidrar til å beskytte kroppen mot støt. 3D Fit Print-teknologi på overdelen gir en strategisk balanse mellom strekk og struktur for en sikker passform uten å føles stiv. Dropp: 12 mm. Vekt: 337 gram.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.