Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1011B800-020

Asics Trabuco Max 3 Joggesko Herre Beige

kr 1900
ASICS TRABUCO MAX 3-terrengløpeskoen kombinerer maks beskyttelse med optimal komfort og gir godt gre...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
ASICS TRABUCO MAX 3-terrengløpeskoen kombinerer maks beskyttelse med optimal komfort og gir godt grep ved løping i terrenget. Det er ASICS beste terrengløpesko for beskyttelse hittil, og den er designet slik at du kan utforske terrenget uten å holde igjen. Og takket være den avanserte dempingen kan du gjør det med full komfort. Skoens FF BLAST PLUS-skum sørger for superkomfortabel landing, og ASICSGRIP-yttersålen gir et utrolig grep ved varierende værforhold. Det høyere midtsåledesignet gir enda mer komfort i terrenget.
Hva er det som gjør at TRABUCO MAX 3-terrengløpeskoen har god beskyttelse og er så komfortabel? Midtsåle i integrert FF BLAST PLUS-skum gir maksimal komfort og en myk landing som reduserer støt mot leddene. ASICSGRIP-yttersålen gir bedre grep både i vått og tørt terreng. Høyt midtsåledesign gir mer demping og enda mer komfort, samtidig som støt mot føttene reduseres. Smart snøreløkke - Bidrar til å holde lissene på plass ved løping i terreng. Teknisk nettingoverdel - Bidrar til å forbedre pusteevnen og komforten. Hva mer er det som får TRABUCO MAX 3-skoen til å skille seg ut? Skoen er designet for beskyttelse og komfort – vi har testet og finjustert den i timevis ved instituttet for sportsvitenskap (ISS) i Japan. TRABUCO MAX 3-terrengløpeskoen har flere egenskaper som støtter deg når du løper. Vekt: 298 gram. Dropp: 5 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.